media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Pokrenuta akcija „Sekretarijat bliži školskim klupama”

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice pokrenuo je novu akciju pod nazivom „Sekretarijat bliži školskim klupama”.
Radi jačanja veza i saradnje između vojvođanskih obrazovno-nastavnih ustanova i našeg sekretarijata, pokrajinski sekretar Mihalj Njilaš, zamenik sekretara Milan Kovačević, podsekretar Žolt Sakalaš, kao i pomoćnice Biljana Kašerić, Tijana Pavlov, Slađana Jovetić, Livija Korponai i Milinka Hrćan, po unapred utvrđenom programu poseta, do kraja 2018. godine trebalo bi da obiđu sve vojvođanske predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, kao i učeničke domove.
Prilikom tih radnih poseta, na licu mesta sagledaće se potrebe i problemi ustanova. Takođe, dobiće detaljna obaveštenja o konkursima, kao i o ostalim mogućnostima putem kojih će u tekućoj godini moći da dobiju pokrajinsku pomoć i podršku. Pored toga, utvrdiće se u kakvom stanju se nalaze objekti tih ustanova i na koji način su utrošena dosad dobijena sredstva za adaptaciju, popravke i opremanje.
Na teritoriji AP Vojvodine ukupno ima 566 ustanova, a do kraja kalendarske godine će se barem jednom posetiti svaka od njih.

Posete po mesecima:
Januar
Februar
Mart
April
Maj
Jun
Septembar
Oktobar
Novembar
Decembar

10.12.2018