media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Uručena priznanja „Dr Đorđe Natošević“ za školsku 2002/2003. godinu

3

Svečana dodela Priznanja „dr Đorđe Natošević” obavljena je 7. novembra 2003. godine uoči Dana prosvetnih radnika. Svečanost je održana u holu Izvršnog veća AP Vojvodine. Na svečanost su pozvani predsednik i potpredsednici Skupštine APV, članovi Skupštinskog odbora za obrazovanje, nauku, kulturu, omladinu i sport, članovi odbora za dodelu priznanja, članovi Saveta za obrazovanje Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu, predsednik i članovi Izvršnog veća APV, svi kandidati predloženi za priznanje, svi predlagači kandidata, svi dosadašnji dobitnici pomenutog priznanja, kolektivi i učenici nagrađenih škola, odnosno predškolske ustanove i mediji.
Umetnički deo programa na svečanosti izveo je Kamerni trio „Pozitiv” studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, a u holu je bila postavljena i izložba radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput” iz Novog Sada.
Pre svečanog uručenja ovog priznanja, pokrajinski sekretar za obrazovanje i kulturu – Zoltan Bunjik uručio je direktorima škola od posebnog interesa za AP Vojvodinu i domova učenika u Vojvodini, rešenja kojima im se dodeljuje računarska oprema. Direktorka Gimnazije sa domom učenika „Jan Kolar” iz Bačkog Petrovca – Vjera Boldocka zahvalila je u ime svih pomenutih ustanova koje su dobile opremu. Predsednik Izvršnog veća AP Vojvodine – Đorđe Đukić uručio je dobitnicima Priznanje „dr Đorđe Natošević”, održavši prethodno prigodan govor i čestitajući svim prosvetnim radnicimanjihov dan.

Dobitnici Priznanja „dr Đorđe Natošević” za školsku 2002/2003. godinu:

1. Emilija Grubanov Martinek, nastavnica razredne nastave u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj” u Subotici;
2. Suzana Sekulić, profesorka srpskog jezika u Osnovnoj školi „Avram Mrazović” u Somboru;
3. Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo” iz Novog Sada;
4. Osnovna škola „Vuk Karadžić” iz Bačke Palanke;
5. Gimnazija „Isidora Sekulić” iz Novog Sada.

16.11.2017

  • 3
  • 3
  • 3