media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Уручена признања „Др Ђорђе Натошевић“ за школску 2002/2003. годину

2

Свечана додела Признања „др Ђорђе Натошевић” обављена је 7. новембра 2003. године уочи Дана просветних радника. Свечаност је одржана у холу Извршног већа АП Војводине. На свечаност су позвани председник и потпредседници Скупштине АПВ, чланови Скупштинског одбора за образовање, науку, културу, омладину и спорт, чланови одбора за доделу признања, чланови Савета за образовање Покрајинског секретаријата за образовање и културу, председник и чланови Извршног већа АПВ, сви кандидати предложени за признање, сви предлагачи кандидата, сви досадашњи добитници поменутог признања, колективи и ученици награђених школа, односно предшколске установе и медији.
Уметнички део програма на свечаности извео је Камерни трио „Позитив” студената Академије уметности у Новом Саду, а у холу је била постављена и изложба радова ученика Школе за дизајн „Богдан Шупут” из Новог Сада.
Пре свечаног уручења овог признања, покрајински секретар за образовање и културу – Золтан Буњик уручио је директорима школа од посебног интереса за АП Војводину и домова ученика у Војводини, решења којима им се додељује рачунарска опрема. Директорка Гимназије са домом ученика „Јан Колар” из Бачког Петровца – Вјера Болдоцка захвалила је у име свих поменутих установа које су добиле опрему. Председник Извршног већа АП Војводине – Ђорђе Ђукић уручио је добитницима Признање „др Ђорђе Натошевић”, одржавши претходно пригодан говор и честитајући свим просветним радницимањихов дан.

Добитници Признања „др Ђорђе Натошевић” за школску 2002/2003. годину:

1. Емилија Грубанов Мартинек, наставница разредне наставе у Основној школи „Јован Јовановић Змај” у Суботици;
2. Сузана Секулић, професорка српског језика у Основној школи „Аврам Мразовић” у Сомбору;
3. Предшколска установа „Радосно детињство” из Новог Сада;
4. Основна школа „Вук Караџић” из Бачке Паланке;
5. Гимназија „Исидора Секулић” из Новог Сада.

16.11.2017

  • 2
  • 2
  • 2