media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

A tisztségviselők és a tisztségben levő köztisztviselők meghatalmazásai


A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság tisztségviselőinek felhatalmazásai

Tartományi titkár

A tartományi titkár a Tartományi Kormánynak a tartományi titkárság vezetésével megbízott tagja.
A tartományi titkár képviseli a tartományi titkárságot, megszervezi és biztosítja a feladatok hatékony ellátását, meghatalmazása keretében aktusokat hoz, bizottságokat és munkacsoportokat alakít a titkárság jogkörébe tartozó összetett teendők ellátása céljából, valamint dönt a közalkalmazottak jogairól, kötelezettségeiről és felelősségéről.

Tartományi titkárhelyettes

A tartományi titkárhelyettes helyettesíti a tartományi titkárt, és segít neki tartományi titkár általi meghatalmazásai keretében.

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi-Nemzeti Közösségi Titkárság tisztségben levő köztisztviselőinek meghatalmazásai

A tartományi titkárság altitkára

Az altitkár segít a tartományi titkárnak a káderügyi, pénzügyi, informatikai és egyéb teendők ellátásában, valamint a tartományi titkárság belső szervezeti egységei munkájának egyeztetésében, és együttműködik más szervekkel.

Tartományi segédtitkár

A tartományi segédtitkár a tartományi titkárság azon működési területét irányítja, amelyre főosztály alakul, és munkájáért a tartományi titkárnak tartozik felelősséggel.

02.08.2017