media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Jogalkotási Főosztály

A Jogalkotási Főosztály ellátja a Vajdaság AT Képviselőháza és a Tartományi Kormány részére aktusok előkészítésére vonatkozó normatív-jogi és tanulmányi-elemzési teendőket, a Titkárság feladatköréhez tartozó területeken, valamint olyan aktusok esetében, amelyek előkészítése nem tartoznak a tartományi közigazgatás egyéb szerveinek feladatkörébe; a VAT Hivatalos Lapja szerkesztésével és kiadásával kapcsolatos általános jogi és adminisztratív teendőket, egyes jogszabályok közzétételét a Vajdaság Autonóm Tartomány (a továbbiakban: Vajdaság AT) szerveiben hivatalos használatban lévő nyelveken; a Képviselőház és a Tartományi Kormány részére más meghatalmazott előterjesztők által készített aktusok véleményezését, az aktusoknak egyéb jogszabályokkal és jogrendszerrel való összehangoltsága tekintetében, valamint jogi szabályozás tekintetében; együttműködést a köztársasági szervekkel, a tartományi közigazgatási szervekkel és a helyi önkormányzatok szerveivel; a döntéshozatalt az ingatlan-kisajátítási közigazgatási ügyekben benyújtott fellebbezésekről Vajdaság AT területén; tanulmányi-elemzési teendőket a szervek és közmegbízatásokat ellátó jogi személyek pecsétjének kinézetével és tartalmával kapcsolatban; jogi és adminisztratív teendőket a munkaviszonyok terén; a főosztály hatáskörébe tartozó jogi, tanulmányi-elemzési teendőket.

A Jogalkotási Főosztály szűkebb belső egysége:
A Jogalkotási és Közigazgatási Osztály, ennek keretében működik a Jogalkotási Részleg

A Jogalkotási Főosztály működésével és az ingatlan-kisajátítási ügyekkel kapcsolatos információkért Pavlov Tijana tartományi segédtitkárhoz lehet fordulni (I/64. sz. iroda, telefon: 021/487-4574).

A Jogszabályügyi és Közigazgatási Osztály munkájával és Vajdaság AT Hivatalos Lapjával kapcsolatos információk: Dijana Katona - vezető tanácsadó, osztályvezető (I/63-as iroda, telefon: 487-4427).

Vajdaság AT Hivatalos Lapja – archivált

A Jogszabályügyi és Közigazgatási Osztály munkájával kapcsolatos információk: Dijana Katona - vezető tanácsadó, osztályvezető (I/63-as iroda, telefon: 487-4427).

Részletes információk az alábbi kérdésekről:
a pecsétek jóváhagyása
Vajdaság AT címere használatának jóváhagyása>

05.06.2019