media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Adatvédelem

Adatvédelem a honlapon
A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság honlapjának megtekintéséhez nem szükséges személyes adatok megadása.
Az Önök személyes adatainak védelmének érdekében, az adatfeldolgozás csak az Önök engedélyével történik a Személyi adatok védelméről szóló törvény (Zakon o zaštiti podataka o ličnosti) rendelkezéseivel összhangban.
A honlapon automatikus adatgyűjtés történik minden alkalommal, amikor a látogató megnyit egy oldalt. Az adatok, amelyek rögzítésre kerülnek a böngésző típusára, a látogatók számára, a honlapon töltött átlagos időre, a megtekintett oldalakra, az internet szolgáltató doménnevére stb. vonatkoznak. Ezeket az anonim adatokat statisztikai és fejlesztési célokra használjuk fel a honlap korszerűsítése érdekében.

Felhasználási feltételek
A honlap tartalma szabadon megtekinthető, másolható és nyomtatható személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteiben. Ellenkező esetekben tilos a tartalom felhasználása, megváltoztatása, terjesztése vagy megjelentetése a Titkárság előzetes beleegyezése nékül.
A honlap tartalma és arculata megváltozhat vagy frissülhet mindenféle előzetes bejelentés nélkül. A honlapon található információk tartlamazhatnak technikai és tipográfiai hibákat.
A honlap tartalmazhat hivatkozásokat mások által működtett honlapokra. Ezeknek a tartalmára a Titkárságnak nincs befolyása.
A Titkárság nem felelős semmilyen direkt, indirekt vagy más kárért, ami a látogatót érte e honlap, illetve a hivatkozott oldalak látogatása alkalmával.
Mindenféle illegális cselekvés, ami a honlap tartalmának megváltozatására irányul vagy más módon történő károkozás a honlap vagy a számítógépes hálózat irányába, szigorúan tilos és törvény által büntetendő.

Copyright 2014 Tartományi Oktatási, Jogszabályügyi, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság. Minden jog fenntartva.

24.03.2017