media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Zaštita podataka

Zaštita podataka na veb-prezentaciji
Posećivanje veb-prezentacije Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice ne zahteva da ostavljate lične podatke.
U cilju sigurnosti Vaših podataka, njihova obrada se vrši saglasno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i uz Vašu saglasnost.
Automatsko prikupljanje podataka se vrši prilikom pristupanja sadržajima veb-prezentacije. Prikupljaju se informacije, koje se odnose na vrstu internet pretraživača, broj poseta, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice, domen pružioca internet usluga, itd. Ove anonimne podatke koristimo na statističke svrhe i u cilju stalnog poboljšanja naše veb-prezentacije.

Uslovi korišćenja
Sadržaj veb-prezentacije možete pogledati, kopirati ili štampati isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. U suprotnom ne možete koristiti, modifikovati, kopirati, štampati, prikazati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati informacije sa ovog sajta bez dozvole organa.
Sadržaj i izgled veb-prezentacije mogu biti promenjene ili ažurirane bez prethodne najave organa. Informacije na ovom sajtu mogu da sadrže tehničke ili tipografske greške.
Veb-prezentacija može da sadrži linkove na druge veb-prezentacije, koje se nude od strane trećih lica. Ukazujemo na to, da mi nemamo nikakav uticaj na izradu sadržaja tih veb-prezentacija.
Organ neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili drugu štetu nastalu korišćenjem ovog sajta ili drugih linkovanih veb-prezentacija.
Neovlašćeni pokušaji da se postavi ili promeni sadržaj sajta, ili se na drugi način prouzrokuje šteta na sajtu ili računarskom sistemu, strogo su zabranjeni i kažnjivi zakonom.

Copyright 2014 Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Sva prava zadržana.

24.03.2017