media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКА ШКОЛА "НИКОЛА ТЕСЛА", Панчево

24.11.2022

Помоћница Покрајинског секретара Слађана Јоветић са покрајинском инспекторком Данијелом Костић, дана 24.11.2022. године, је посетила Електротехничку школу „Никола Тесла“ у Панчеву.

Овој Установи која се налази у прелепој згради која је заштићена као историјска знаменитост Панчева, путем конкурса који је расписао Покрајински секретеријат за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице, 2019. године додељена су средставa за замену столарије у оквиру енергетске санације објекта. Пројекат је реализован у целости, а Завод за заштиту споменика културе у Панчеву је задовољан са изведеним радовима који су покушали да задовоље високе критеријуме код санације и ревитализације објекта.

У овој школи се тражи место више, због интересантних и атрактивних смерова, а школа тренутно има 27 одељења и ради у две смене.

Надају се изградњи новог објекта или радионице са којом могу ући у дуално образовање, а за то већ имају спремну и локацију, недалеко од седишта Школе, која је у њиховом власништву.

  • img-3054
  • img-3054
  • img-3054