media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Pokrenuta akcija „Tajništvo bliže školskim klupama”

Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice pokrenulo je novu akciju pod nazivom „Tajništvo bliže školskim klupama”.
Radi jačanja veza i suradnje između vojvođanskih obrazovno-nastavnih ustanova i našeg tajništva, pokrajinski tajnik Mihály Nyilas, zamjenik tajnika Milan Kovačević, podtajnik Zsolt Szakállas, kao i pomoćnice Biljana Kašerić, Tijana Pavlov, Slađana Jovetić, Livia Korponai i Milinka Chrťan, po unaprijed utvrđenom programu posjeta, do kraja 2018. godine trebalo bi da obiđu sve vojvođanske predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, kao i učeničke domove.
Prilikom tih radnih posjeta, na licu mjesta sagledat će se potrebe i problemi ustanova. Također , dobit će detaljna obavještenja o natječajima, kao i o ostalim mogućnostima putem kojih će u tekućoj godini moći da dobiju pokrajinsku pomoć i potporu. Pored toga, utvrdit će se u kakvom stanju se nalaze objekti tih ustanova i na koji način su utrošena dosad dobivena sredstva za adaptaciju, popravke i opremanje.
Na teritoriju AP Vojvodine ukupno ima 566 ustanova, a do kraja kalendarske godine će se barem jednom posjetiti svaka od njih.

Posjeti po mjesecima:
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac

19.02.2019