media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Službenici na položajuViktor Pal


Viktor Pál, v.d. podtajnika Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice

Rođen je 1992. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu završio je u Temerinu, a nakon toga Medicinsku školu „7. april” u Novom Sadu, na mađarskom nastavnom jeziku.


Školovanje je nastavio na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu – Odsjek za povijest, na kojem je diplomirao 2014. godine i stekao zvanje diplomiranog povjesničara. Od 2016. godine vodi radionicu iz povijesti Mađara u Studentskom centru „Evropa” u Novom Sadu.
Od 2018. godine zaposlen je u Pokrajinskom tajništvu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Godine 2021. postaje načelnik Odjela za ostvarivanje prava nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica, a istodobno rukovodi i Odjelom za prevodilačke poslove. Trenutno pohađa master studij na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu – Odsjek za povijest.
Član je Saveza vojvođanskih Mađara.
Pored materinskog – mađarskog jezika – govori srpski i engleski jezik.
Oženjen je.Milica Vučićević
Milica Vučićević, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za obrazovanje

Milica Vučićević rođena je 1982. godine u Zagrebu. Osnovnu školu je završila u Novom Sadu, a nakon toga i Gimnaziju „Isidora Sekulić”. Školovanje je nastavila na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, na kojem je i diplomirala 2006. godine i stekla zvanje profesorice razredne nastave. Ima položen ispit ‒ licencu za nastavnika.

Bila je učiteljica u Osnovnoj školi „Ľudovít Štúr” u Kisaču, Osnovnoj školi „Laza Kostić” u Kovilju i u Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar” u Novom Sadu.
Od 2018. godine je bila ravnateljica Osnovne škole „Miloš Crnjanski” u Novom Sadu, kao i članica Radne podskupine za praćenje angažmana zaposlenika u ustanovama obrazovanja i odgoja u školskoj 2021./2022. godini na razini Školske uprave Novi Sad.
Govori engleski jezik. Majka je jednog djeteta.
Slađana Jovetić
Slađana Jovetić, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za upravu

Rođena je 1968. godine u Bačkoj Topoli. Diplomirana je pravnica.Od 1996. godine zaposlena je u tijelima uprave AP Vojvodine, na različitim upravnim poslovima. U razdoblju od 2001. do 2016. godine, obavljala je poslove tajnice Ispitnog povjerenstva za polaganje državnog stručnog ispita, tajnice Ispitnog odbora za polaganje pravosudnog ispita, kao i tajnice Ispitnog povjerenstva za polaganje ispita za licenciju nastavnika, odgojitelja i stručnih suradnika.
Tijana Pavlov
Tijana Pavlov, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za propise

Rođena je u Novom Sadu, 18.04.1973. godine. Završila je osnovnu školu u Petrovaradinu, Karlovačku gimnaziju u Srijemskim Karlovcima i diplomirala je 2001. godine na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Iste godine zaposlila se u Tajništvu za urbanizam, stambene poslove i zaštitu okoliša Grada Novog Sada, a od srpnja 2005. godine, zaposlena je u Gradskoj upravi za komunalne poslove Grada Novog Sada, kao samostalna stručna suradnica na poslovima zauzeća javnih površina. Godinu dana kasnije, postavljena je na mjesto šefice odsjeka zazauzeće javnih površina.Od 2007. godine, postavljena je za načelnicu Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada. Od 2011. godine, postavljena je za načelnicu Gradske uprave za urbanizam i stambene poslove Grada Novog Sada, a tijekom 2012. godine obavljala je funkciju člana Gradskog vijeća Grada Novog Sada zaduženog za upravu i propise i bila je zaposlena u JP „Poslovni prostor” u Novom Sadu. Od 01.12.2012. godine obavlja funkciju pomoćnice Pokrajinskog tajnika za obrazovanje upravu i propise.
Udana je i majka jednog deteta.
Milinka Chrťan

Milinka Chrťan, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za nacionalne manjine – nacionalne zajednice

Rođena je 1978. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu pohađala je na slovačkom jeziku u Kisaču, a srednju Tehničku školu „Jovan Vukanović” u Novom Sadu. Diplomirala je na Dramskom i lutkarskom fakultetu Akademije umjetnosti u Bratislavi 2001 godine.

Apsolvirala je tečajeve iz Osnove novinarstva za pisane medije, TV i Radio „Žurškola”, u organizaciji Nacionalnog vijeća slovačke nacionalne manjine, nakladničke kuće „Hlas ľudu”, i Redakcije na slovačkom jeziku Radio-televizije Novi Sad. Volontirala u Javnom medijskom servisu TV Vojvodina, radila je u Radiju Kisač, zatim u Radiodifuznoj ustanovi Radija Novi Sad u Slovačkoj redakciji. Aktivna je u oblasti kazališnog stvaralaštva i kulturnih manifestacija. Živi u Kisaču. Udata je i majka je dvoje djece.Livia Korponai

Lívia Korponai, v. d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za materijalno-financijske poslove

Rođena je 1983. godine u Senti. Ekonomsku srednju školu završila je u Bečeju.
Diplomirala je 2007. godine na Ekonomskom fakultetu u Subotici, na smjeru Financije i računovodstvo. Diplomski akademski – master studij na studijskom programu Računovodstvo i revizija završila je 2009. godine na istom fakultetu.

Po okončanju studija, sedam godina je radila u privatnom sektoru, na knjigovodstvenim i komercijalnim poslovima.
Od 2015. godine bila je na dužnosti v. d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za materijalno-financijske poslove.
U 2020. godini izabrana je za zastupnicu Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine, gdje je istodobno bila i zamjenica predsjednika Odbora za administrativna i mandatna pitanja.
Krajem 2020. godine ponovno je imenovana na dužnost v. d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za materijalno-financijske poslove.


23.08.2022