media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Pedagógusnapi jókívánság


Tisztelt tanügyi dolgozók, kedves kollégák!

Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy köszöntetet mondjak Önöknek mindazért a nap, mint nap elvégzett fáradságos munkáért és azért az erőfeszítésért, amelyet azért fejtenek ki, hogy gyermekeinket a lehető legjobb módon oktassák és készítsék fel az életre, ebben az előttünk álló kihívásokkal teli időkben, amelyben a hagyományos emberi értékek és erények folyamatosan veszítenek jelentőségükből.

Gratulálok ahhoz az energiához, lelkesedéshez és kitartáshoz, hogy napról-napra, lépést tartva az idővel és a bennünket körülvevő világgal, a tudomány szószólóiként tevékenykednek. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a tudományba és az oktatásba is sokat kell befektetni, mert az képezi a jövőnk zálogát. A gyermekeink sorsa és jövője elsősorban tőlünk függ, mert mi vagyunk azok, akiknek ideális feltételeket kell megteremtenie gyermekeink felnövéséhez és fejlődéséhez.

A Tartományi Oktatási Titkárság felismeri a tanárok és a gyermekek igényei kielégítésének jelentőségét, mert az mindkét fél javát szolgálja. Titkárságunk minden további tevékenységükben továbbra is a szövetségesük lesz, mert a gyermekeink nevelése és oktatása minőségének előmozdítását szolgáló ötletek megvalósításában a lehető legteljeskörűbb támogatást szeretnénk nyújtani.

Tekintettel arra, hogy azonos célok vezérelnek bennünket, a siker már biztosított, és közös erővel fogunk minden akadályt áthidalni, amely ezen az úton elénk gördülhet.

Még sok kitartást kívánok Önöknek, valamint erőt ahhoz, hogy ne torpanjanak meg az élet kihívásai előtt.

További sok sikert a munkájukhoz!

Szakállas Zsolt
TARTOMÁNYI TITKÁR

08.11.2022