media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Čestitka za Dan prosvjetnih radnika


Poštovani prosvjetni djelatnici i drage kolege,

Želim iskoristiti ovu priliku da vam se svima zahvalim za sav dosadašnji trud i napore koje svakodnevno ulažete kako biste našu djecu obrazovali i spremili za život na najprikladniji mogući način, u izazovnim vremenima koja su pred nama i kada tradicijske ljudske vrijednosti i vrline gube na značaju.

Čestitam vam na vašoj energiji, entuzijazmu i ustrajnosti da budete zagovornici znanosti i svakodnevno idete u korak s vremenom i svijetom oko nas. Svi smo svjesni činjenice da je neophodno ulagati i u znanost i u obrazovanje jer to je naš zalog za budućnost. Sudbina naše djece ovisi od nas jer mi smo ti koji bismo trebali stvoriti idealne uvjete za njihov rast i razvoj.

Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje prepoznaje važnost ispunjavanja potreba i nastavnika i djece radi dobrobiti i jednih i drugih. Ostajemo vaši saveznici u svim vašim aktivnostima, u želji da vam pružimo svu moguću potporu na vašem putu ka realizaciji idejnih rješenja za unapređenje kvalitete odgoja i obrazovanja naše djece.

S obzirom na to da smo vođeni istim ciljevima, uspjeh je zajamčen te ćemo zajedničkim snagama prevladati sve moguće prepreke koje se na tom putu mogu naći. Želim vam da trajete dugo i da ne posustanete pred izazovima koje život nosi.

Puno sreće u daljnjem radu!

POKRAJINSKI TAJNIK
Zsolt Szakállas

08.11.2022