media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Értesítés a Nemzeti kisebbségek – egykor és most témájú videomunkák kiválasztására vonatkozó pályázatról


A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság és az újvidéki székhelyű Fórum az Oktatáshoz, az Együttműködéshez, a Polgári Társadalom Érvényüléséhez és Támogatásához meghirdeti a Nemzeti kisebbségek – egykor és most témájú videomunkák kiválasztására vonatkozó pályázatot, amelyen részvételre a Vajdaság autonóm tartományi középiskolák tanulói jogosultak.
A pályázatot a multikulturalizmus népszerűsítésével és a nemzetek közötti tolerancia előmozdításával, valamint a Vajdaság Autonóm Tartományban élő nemzeti közösségek kulturális identitásának megőrzésével kapcsolatos témájú szerzői videomunkák benyújtására írják ki.
A pályázatra a meghatározott témával foglalkozó, 1-től 10 percig terjedő rövid videoformájú videoanyag (animáció, film, klip, prezentáció és egyéb videoformátum) nyújtható be.

A pályázat 2021. október 22-ig áll nyitva.
A legsikeresebb munkák szerzői számára alkalmi nyereményeket biztosítottak.
Az említett pályázattal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a pályázat szövegében található.
A munkákat és a kísérő dokumentációt elektronikus úton kell benyújtani, a Titkárság weboldalán található alkalmazáson keresztül, a http://185.166.125.137/konkursi-2021-4/ címen.

23.09.2021