media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Nyilas Mihály köszöntője a 2020/2021. iskolaév kezdete alkalmából

Tisztelt Pedagógusok és Kollégák, kedves Tanulók!

Az új iskolaévet sok mindenben nem a hagyományos módon kezdjük meg, hiszen a járványhelyzet alaposan átírta életünket. Számos kihívás elé állította az egész világot, és nincs olyan terület, ahol ne éreztetné hatását. Összefogással azonban leküzdhető minden akadály, hiszen nagyon fontos a közös cél, az ifjú nemzedék oktatása és nevelése.
Ebben az iskolaévben mindenekelőtt a járványügyi előírásokat betartva kell megszervezni a munkát, hiszen az egészség védelme mindennél fontosabb.
Az elmúlt hónapok alatt új módszereket kellett alkalmazni az oktatási folyamat biztosítására és láthattuk, hogy az működőképes. Az információs technológia segített bennünket abban, hogy nagy erőfeszítésekkel ugyan, de sikeresen zárult az előző tanév és kezdődhet az új, gyermekeink fejlődésének szolgálatában.
Az új helyzet lehetőség egyben arra is, hogy az eddigi oktató-nevelő tevékenység gyakorlatát új alapokra helyezve átfogalmazzuk, hogy minél korszerűbb, hasznosabb és érdekesebb legyen tanulóink számára, és az újabb készségek és képességek elsajátításával könnyítsük meg nekik és szüleiknek az oktatás folyamatát.
Biztos vagyok abban, hogy az oktató-nevelő tevékenység minden szereplője sikeresen helyt áll a megváltozott feltételek alatti helyzetben és ebben a tanévben is hiánytalanul valósul meg a tanítás.
Titkárságunk, mint eddig is, a rendelkezésére álló erőforrásaival segíti és támogatja az iskolák munkáját, a pedagógusok, a tanulók és a szülők javát szolgálva.
Jellemezze ezt az iskolaévet is a kreativitás, a jó együttműködés és az eredményes munka.
Jó egészséget, sikeres munkát kívánok!


Tisztelettel,
Nyilas Mihály
TARTOMÁNYI TITKÁR

31.08.2020