media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Obaveštenje za korisnike sistema eKonkursi

Na konkursu je omogućeno on-lajn konkurisanje.
Potrebno je registrovati pravno lice na Portalu eKonkurs, i nakon provere podataka (u roku od 36 sati) na Vaš imejl za aktivaciju korisničkog naloga. Pre registracije, obavezno pročitati uputstvo. Uputstvo za korisnike
Prilikom konkurisanja korisnici koji NE poseduju digitalni sertifikat (izdat od strane sertifikacionog tela) treba da pošalju overenu prijavu i dokumentaciju na adresu Sekretarijata (Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16., Novi Sad).
Pravna lica koja su već učestvovali na nekim konkursima ovog sekretarijata, već su registrovani u sistem (nije moguća on-lajn registracija). Ako su oni zainteresovani za on-lajn pristup Portalu eKonkurs za praćenje statusa prijave i podnošenje izveštaja, treba da pošalju popunjen formular na pomenutu adresu. Na formularu treba da se upišu podaci o pravnom licu i fizičkom licu (radnik ili zastupnik pravnog lica) koje će pristupati sistemu.
Nakon evidentiranja, na Vaš imejl će stići link za aktivaciju korisničkog naloga.

Kontakt adresa: ekonkurs(at)vojvodina.gov.rs

Napomena:
Ukoliko se pravna i fizička lica nepravilno registruju, njihova registracija neće biti odobrena.
Prilikom pristupa Portalu eKonkurs, moguće je da će se pojaviti obaveštenje o nedostatku veb-sertifikata o bezbednosti (blagovremeno će biti ispravljen nedostatak), ali vi možete slobodno nastavite s radom.

14.07.2011